top of page

Over mij

Welkom op mijn site! Ik ben Rachel Gerrits, van Beroep ben ik Permanente Make-up specialist en tattoo artiest. 

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. maar woon sinds 2018 in Apeldoorn. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Van jongs af aan heb ik een passie voor make-up en tekenen. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld als tattoo artiest. Hieruit kwam de wens om mezelf verder te specialiseren in permanente make-up. Daarvoor ben ik opzoek gegaan naar een passende opleiding die met veilige pigmenten werkt. Deze vond ik bij SKINQUIP, de opleiding duurde 15 weken en is een CRKBO erkende opleidingsinstituut. In 2022 heb ik met succes mijn diploma daar behaald en sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk. Uiteraard ben ik goedgekeurd door de GGD. En werk ik volledig hygienisch en veilig. 

Ik vind het belangrijk om in een persoonlijke en veilige omgeving te werken en mijn klanten te ontvangen. En daarom heb ik mijn studio geopend aan huis.

Ik heb mijn garage omgebouwd tot een nette ruimte, waar ik mijn klanten in huiselijke, gezellige en discrete sfeer kan ontvangen. Afspraken plan ik met tussenpozen, zodat je nooit de volgende klant ziet zitten wachten. De tijd die ik reserveer is echt voor jou! 

Peter Gerrits - Credits Sven Scholten (HR)-31.jpg

Missie

Het is mijn doel om mensen blij te maken. Dit wil ik doen door het aanbieden van permanent make-up behandelingen. Door samen goed te kijken naar de wensen en kleur, zorgen we samen voor permanente make-up die helemaal bij jou past. Dit resulteert in een frisse uitstraling, minder gedoe in de ochtend en een zelfverzekerd gevoel. Daarnaast wil ik mensen blij maken met mooie minimalistische tatoeages, welke ik samen met jou kan ontwerpen.

Wat vind ik belangrijk?

Een permanente make-up behandeling of een tattoo laten zetten doe je niet dagelijks. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt en kunt ontspannen. Door mijn opleidingen en passie voor het vak voer ik de behandelingen geheel veilig en hygiënisch uit. 

Daarnaast werk ik uitsluitend met organische pigmenten, welke zijn goed gekeurd. Veel Permanente make-up behandelingen worden uitgevoerd met andere (anorganisch) pigmenten, waar risico's op allergische reacties en verkleuringen veel groter zijn. Op mijn pagina inzake mijn werkwijze vertel ik daar veel meer over. 

Logo.jpg
bottom of page