top of page

Welkom bij
PMUStudio-RG

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Enthousiast? En wil je graag permanente make up? Of je nu kiest voor Powderbrows, eyeliner, lippen of infralash. Bij mij ben je aan het juiste adres. Ben je er al over uit wat je wilt? Plan gelijk een afspraak bij me in! 

Heb je nog vragen of wil je eerst een intake? Bel, mail of whatsapp!

pmu wenkbrauwen, wenkbrauwen tatoeëren, permanente make up

 Powder Brows/ Ombre brows

Zachte, perfect gevormde wenkbrauwen

Powderbrow is een techniek die je het beste kunt vergelijken met een wenkbrauw die ingevuld is met wenkbrauwpoeder. Het word zacht uit geschaduwd waardoor het luchtig blijft. Deze techniek is geschikt voor alle huidtype. 

permanente make up, permanente make up wenkbrauwen, permanente make up lippen, permanente make up eyeliner.

permanente make up eyeliner

Eyeliner

Laat je ogen spreken met een eyeliner

Deze techniek is vergelijkbaar met een strakke make-up eyeliner. Deze wordt zowel tussen de wimpers als boven de wimpers gezet, optioneel met wing of geen wing. Daarnaast kun je ook voor een shaded eyeliner kiezen, daarmee wordt vanuit de lijn uitgeschaduwd voor een zacht poeder effect. Voor oudere huiden is een wing en een shaded eyeliner af te raden.

Welke behandelingen bieden we aan?

Infralash 

Laat je wimpers beter uitkomen

Deze techniek is het optisch voller maken van de wimper rand. Tussen de wimpers wordt er meer kleur aangezet zonder een lijn boven te zien.

Ombre Lippen 

Altijd de perfecte lippen

Deze techniek is vergelijkbaar met een vleugje lippenstift. De lippen worden helemaal ingevuld met 1 kleur. Er wordt vanaf de liplijn steeds lichter naar binnen gewerkt voor een ombre effect, dit voor een vollere illusie van de lippen. Hierdoor krijg je een lichte blust effect op je lippen. Voor een meer lippenstifteffect zijn meerdere behandelingen nodig.

Infralash 

Laat je wimpers beter uitkomen

Deze techniek is het optisch voller maken van de wimper rand. Tussen de wimpers wordt er meer kleur aangezet zonder een lijn boven te zien.

PMU verwijderen/corrigeren

Met SC Color X-remove of SC Color Lighter

Om PMU te verwijderen of corrigeren maak ik gebruik van Swiss Color x-remove of de lightner. Deze producten zijn op basis van melkzuur. Dit betekent dat het pigment naar buiten wordt gehaald en zo verwijderd kan worden. 

SC2022_website_onlineshop_element_academy_prod_1_v1_sc_removal_1_800x800_edited.jpg

Portfolio

Contact

Fortlaan 1, Apeldoorn, Nederland

06 36015097

Tattoostudio-RG

Bedankt voor de inzending!

bottom of page